Våre tjenester

Anlegget

GALLERI

sponsorer

Om Kalmo

Kontakt

KALMO GÅRD

ALT PÅ ETT STED

VÅRE SPONSORER

Origo Eiendom AS

Origo eiendom AS er et Drammensbasert eiendomsselskap som driver med utvikling, forvaltning, utleie og salg av eiendom.

ARBO Entreprenør AS

ARBO Entreprenør AS har dyktige fagarbeidere med lang og bred erfaring, og er godkjent som opplæringsbedrift med lærlinger under utdannelse til fag -og svennebrev. Fagkunnskap, kvalitet og punktlighet er grunnlaget for både håndverket og forretningsdriften. Vi benytter kvalitetssikring i alle ledd, og har systemer for internkontroll og HMS basert på de til enhver tid gjeldene forskrifter.

Pemco Stallstrø

Stallstrø AS er et Oslobasert selskap med hovedvirksomhet innen distribusjon av strøprodukter til dyrehold. Selskapet var tidligere en del av det internasjonale energiselskapet Pemco Energi AS, som produserer og selger pellets til ulike formål og som i tillegg er leverandør av energi fra varmesentraler basert på biobrensel.

Nopek Elektro

Nopek Elektro AS ble etablert i 1994.

Vi er i dag 24 ansatte med kontor adresse i Lier.

Vi tilstreber til enhver tid å ligge i forkant med å bruke siste tilgjengelige teknologi og løsninger for våre kunder.

 

Våre satsningsområder er Næringsbygg , Rehabilitering , Ekom , Brannvarsling , Nødlys, levering av styringssystemer , adgang og sikkerhetssystemer. Vi har en egen avdeling som er spesialister på fjernvarme og oljefyrer samt vaktordning for å drifte disse anleggene. Vi kan nevne at vi er med og drifter Fjernvarmen i Drammen sammen med Drammen Fjernvarme.

Equitec

Equitec er dedikert i jakten etter perfeksjon i hver minste detalj. Vi finner en innovativ tilnærming hvor funksjonalitet og vakker design kombineres. Vår tilnærming er til fordel for hest, rytter og tilskuere. Løsningene skal glede øyet samtidig som aldri går på bekostning av ytelse og holdbarhet.

© 2016 Kalmo Gård